word power

“Biar tak kaya harta tapi kaya budi, biar hanya kata-kata, kadang-kadang itu lebih bererti.”
DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj

lets follow each other

Thursday, April 19, 2012

after almost 5 years

me and my besties zaman sekolah..iffah

after almost 5 years tak jumpa..akhirnya rezeki kami..Allah izinkan kami bertemu kembali di hadapan bangunan FPSK UPM..last 2 weeks..
ahh..damn miss all my friends
kalu tak silap last jumpa drg2 ni masa ambil result SPM and ada yang certain jumpa time ambil sijik SPM.. n member satu matrix..iaitu cik adilah..yang lain..fhad n dibah time raya tahun lepas..yang lain2....non hado..

bukan tade reunion, tapi selalu ada kekangan masa..fuhh!!

serious kau suda mature cik ipah..kih3..
aku?..berpura2 disebalik paksaan memakai baju kurung..kih3

kalau iffah cakap kat fb kenangan kami baling2 bedak atas tudung..makanya kenangan aku paling xbleh lupa masa FIFA 2006..kami sama2 tengok bola sampai pukul 4.30 pagi..hehe..lepastu esoknya kena denda kawad kaki reramai sebab bersorak kuat sgt..
itu belum lagi dendaan keliling padang sekolah..ingat tak group halogen???hehe

itu zaman dulu2..sekarang kawan-kawan aku semua da mature..kan..kan..
serious rindu korang..
cokeng..ipah..pinaz..dilah..zue..tengku..erika..asma..budak2 bilih selasih..opsss..

ok .salam.

hopefully Allah pertemukan lagi kami semua..aminn

~thanx for reading..feel free to drop by~

2 comments:

  1. Yes. I never forget that moment. Hoi HOi HOi. haha
    Abes dekat membe membe aku cerita. ahhaha. :)

    ReplyDelete