word power

“Biar tak kaya harta tapi kaya budi, biar hanya kata-kata, kadang-kadang itu lebih bererti.”
DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj

lets follow each other

Thursday, January 12, 2012

I'm free




salam..

alhamdulillah secara rasminya semester 5 telah berakhir pada pukul 10 pagi 11/1/2012
selesai segala exam..tapi hati masih tak tenang selagi result exam tak keluar

malas nak nak fikir dah pasal bende yang dah lepas
*nada pujuk diri sendiri*
semoga sem akan datang aku mampu buat yang lagi baik


bila berakhir sem 5 makanya sem 6 pun mula la menjengahkan diri
untuk semester ni special sikit sebab habis semester 5 pukul 10 pagi dan pada pukul 3 petang hari yang sama sem 6 dah pun start

permulaan sem 6 yang menarik dengan lecture yang pertama untuk latihan komuniti
so secara rasminya cuti mid sem memang takde la kan?
*sekali lagi menenangkan diri sendiri..sobss..sobss*


takpela..cepat abes belajar..cepat bleh kerja..cepat bleh kawen..kih3



ok2 dah malas nak cerita pasal kelas2 bagai..


exam..???
erm bole la
jawapan standard aku
kalau diberi scale 1 sampai 5
aku hanya bleh bagi 3.8 jek
bukan pointer 3.8 tapi scale
biase la budak pemalas memang macam ni..
akan menyesal kemudian..muahaha

eyh tapi aku rase dah struggle gile2 dah weh
*sedang tenang kan hati lagi*


sekian..









~thanx for reading..feel free to drop by~

2 comments:

  1. huargh. untung lah untung lah. :)

    ReplyDelete
  2. wei2..pesal comment ko masuk spam..aku baru bc..kih3..

    ReplyDelete